Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla: de la crisi a l’oportunitat

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’Ajuntament d’Altafulla tenia un problema al compte de Facebook d’Altafulla Ràdio. L’oposició municipal s’havia fixat en aquest espai com una plataforma per criticar i atacar el govern de forma molt insistent, fins al punt que els altres seguidors n’anaven fugint. El consistori altafullenc tenia un problema. Com ho solucionem? I si muntem una jornada per parlar de l’ús de les xarxes socials en les administracions públiques per debatre casos com aquest?

Em van encarregar l’organització de la I Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla i en va sortir un programa que incloïa  ponències de Saül Gordillo i Pau Canaleta i dues taules rodones, una amb tècnics de comunicació d’ajuntaments i una segona amb polítics 2.0 que va donar molt de joc. L’Hotel Gran Claustre d’Altafulla es va convertir en un marc ideal per la jornada i les xarxes socials van bullir aquell dijous 18 d’octubre, aconseguint que #comlocAltafulla fos trending topic.

Després d’aquell petit èxit, l’Ajuntament d’Altafulla ha donat continuïtat a la jornada amb una segona edició, que he tingut el pler de tornar-la a organitzar. D’”Oportunitats i perills de les administracions a les xarxes socials” hem passat a “En quines xarxes socials han d’estar presents les administracions locals?”, amb ponències de Víctor Puig i Núria Escalona, una taula rodona amb tècnics municipals i una altra de periodistes que analitzaran l’ús de les xarxes socials per part de les nostres administracions locals.

Ja us hi podeu inscriure. A les comarques tarragonines hi ha poques jornades d’aquest tipus i és important que hi hagi una bona participació. El programa s’ho mereix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s