Èxit de la II Jornada de Comunicació Local 2.0

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Salvat Comunicació ha participat per segon any consecutiu en l’organització de la II Jornada de Comunicació Local 2.0. Es va tornar a fer a l’Hotel Gran Claustre d’Altafulla, en col·laboració amb l’Ajuntament i Altafulla Ràdio i amb la participació d’una quarantena de persones que durant vuit hores vam analitzar i debatre com han d’escollir però sobretot planificar les administracions locals la seva presència en les xarxes socials.

Només cal  fer una ullada a Twitter a l’etiqueta #comlocaltafulla per copsar la intensitat de la jornada. Les dues ponències principals van significar una arrencada difícil de superar. “Quines xarxes poden ajudar millor un Ajuntament” va ser el títol de la primera ponència, a càrrec de l’assessor en comunicació 2.0 i reputació on-line Víctor Puig, que es marcava com a objectiu que els assistents poguessin sortir amb idees per millorar la seva presència a les xarxes socials. Puig va analitzar una a una cada xarxa, amb els seus pros i contres. En la segona ponència, la publicista i especialista en 2.0 Núria Escalona va centrar-se en alguns aspectes legals i en exemples d’ús de les xarxes per diferents administracions amb “Comunicació d’Institucions Púbiques en un món connectat”.

Les taules rodones van ser un ric intercanvi d’idees. En la primera, representants dels equips de comunicació dels Ajuntaments de Tarragona, Vilanova i la Geltrú, Valls i Altafulla van compartir les seves experiències, van contraposar models i també punts de vista personals. Després va arribar el dinar, que és un dels altres punts forts de la jornada: el moment de continuar el debat i fer networking ajudats per la bona gastronomia del Gran Claustre.

Després de l’àpat, cinc periodistes molt actius a les xarxes socials van analitzar de forma molt crítica com actuen a les xarxes socials ajuntaments i altres administracions del nostre territori. I hi ha algun consistori que va sortir molt mal parat. La sensació és que els assistents van quedar amb ganes de més i des de l’organització ja estem pensant en una tercera edició, que ha de ser la de la consolidació definitiva. I és que un territori com el Camp de Tarragona no pot deixar-se perdre una jornada com aquesta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s