Torna el Congrés de Comunicació Política de Catalunya

El gener de 2011 es va celebrar a la Universitat Ramon Llull el I Congrés de Comunicació Política de Catalunya (CCPC), una iniciativa que va aplegar experts en aquesta matèria de Catalunya i l’Estat espanyol i que va tenir un notable èxit de comunicació. Vam poder escoltar a Daniel Ureña, Yuri Morejón, Xavier Peytibi, Juan Víctor Izquierdo, Albert Sáez, Yago de Marta, Joan Navarro, Àlex Terés, Mikel Cabello o Saül Gordillo, entre altres.

Un grup de periodistes tarragonins que hem encarat la nostra carrera cap a la comunicació política hi vam assistir i, a més d’enriquir-nos amb les ponències i taules rodones, vam crear, animats per en Toni Aira, la #canallesca, uns sopars-tertúlies amb personatges del món de la comunicació i el periodisme que continuem celebrant. Per això aquest congrés té un cert component sentimental per nosaltres, que va més enllà de l’interès professional i acadèmic, que també és molt alt.

Després d’un intent fallit la tardor de 2012 d’organitzar una segona edició del CCPC, finalment els propers 3 i 4 d’abril podrem tornar a gaudir d’un event d’aquestes característiques. Serà en un moment polític tan excepcional com el que estem vivint ara en el nostre país i en un espai tan emblemàtic com és el Born Centre Cultural. Hi participaran experts i assesors en comunicació política i campanyes electorals, així com partits, periodistes, consultors, administracions i institucions. Hi haurà ponents de talla mundial, com Mark McKinnon o Philipp Maderthaner i el congrés es planteja amb tres eixos: els Social Media en les polítiques de comunicació, la Regeneració Democràtica i els moviments socials i la comunicació de la creació d’un Nou Estat.

El II Cogrés de Comunicació Política de Catalunya  ja té etiqueta (hashtag) #CCPC2 a Twitter i al web ja s’hi pot fer la reserva per gaudir d’un preu especial. Es tracta d’una iniciativa ineludible pels qui ens dediquem a la comunicació política i més quan s’acosta un nou cicle electoral tan apassionant com imprevisible, emmarcat en un moment polític únic en una o més generacions.

No us perdeu aquest breu vídeo. Segur que us agafen ganes d’inscriure-us al II Congrés de Comunicació Política de Catalanunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s