Ara toca Sonata

Sonata para violonchelo

Un interessant projecte cinematogràfic torna a treure el cap a Facebook. Després d’uns mesos “adormit”, Sonata per a violoncel, ha tornat a explicar coses en aquesta xarxa social. Coincidint amb la darrera fase de les localitzacions del film, Sonata està reactivant la seva presència a la xarxa i és que queden pocs dies per l’inici del rodatge de la primera pel·lícula on la fibromiàlgia hi té un paper principal. Aviat en podreu sentir a parlar als mitjans de comunicació.

Darrera d’aquesta pel·lícula hi trobem la productora Kaboga Films i la directora Anna M. Bofarull, que distribueixen esforços amb l’altre gran projecte en què estan embarcats, Barcelona 1714, que ha aturat el rodatge i a l’abril el reemprendrà per acabar-lo a l’inici de l’estiu. Ara toca Sonata, amb una protagonista de primer nivell, una de les millors actrius catalanes de la seva generació, la Montse Germán, un argument potent i l’objectiu de visibilitzar una malaltia cruel que pateixen milers de persones al nostre país.

En l’equip de Sonata per a violoncel hi trobem grans professionals que estan també a Barcelona 1714, com és el cas de la Laura Folch com a cap de vestuari o en Gerard Pastor com a compositor de la banda sonora, però també cares noves que en pocs dies es començaran a desvelar. Salvat Comunicació també forma part de Sonata amb l’objectiu que els mitjans de comunicació i les xarxes socials en parlin. És un projecte que s’ho val!

Deixa un comentari