La 3a Jornada de Comunicació Local 2.0 comença a caminar

Jornada ComLoc Altafulla 2013

La tercera edició de la Jornada de Comunicació Local 2.0 ja té data: el proper dissabte 18 d’octubre. I és que aquesta serà una de les novetats de la #ComLocAltafulla 2014: se celebrarà el cap de setmana i no entre setmana. L’objectiu és que hi puguin participar més persones, fora de l’habitual horari laboral. L’Hotel Gran Claustre tornarà a acollir la jornada, que en aquesta edició tractarà sobre la comunicació de crisis.

Una de les altres novetats serà que una de les taules rodones s’obre a la participació de ponents. Els qui facin arribar les seves comunicacions a l’organització a través del correu electrònic comloc.altafulla@gmail.com podran participar-hi. Hauran de tractar casos pràctics de comunicació de crisi en l’àmbit local i el temps d’exposició seran deu minuts.

Es continua treballant en el programa d’aquesta Jornada de Comunicació que ja s’està convertint en una referència a les comarques del sud de Catalunya i en què Salvat Comunicació hi participa en la seva direcció. En les properes setmanes s’aniran sabent més detalls del programa.

Podeu repassar les dues primeres edicions visitant el blog de la #ComLocAltafulla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s