Marca Ciutat, aquest mes de juny a Tarragona

Marca Ciutat

A en Pau Canaleta li costa estar quiet i el veiem impulsant diferents iniciatives relacionades amb el món de la comunicació. El mes d’abril va ser el director de Marca Enoturisme, el seminari de referència del turisme del vi, que es va portar a terme en la seva primera edició a Calonge, al Baix Empordà. Ja fa uns quants anys que dirigeix Marca Ciutat, seminari de referència de màrqueting de ciutats i destinacions de Catalunya. I aquest any, concretament el 6 i 7 de juny, es celebrarà a Tarragona.

A les comarques de Tarragona costa que es facin jornades i seminaris relacionats amb la comunicació. Altafulla ha consolidat la Jornada de Comunicació Local 2.0, que aquest any celebrarà el 18 d’octubre. Precisament en Pau Canaleta en va ser ponent a la primera edició. Abans tindrem el Marca Ciutat Tarragona i hem d’aprofitar que es fa al costat de casa per fer-hi lloc a les nostres atapeïdes agendes.

El programa i els ponents que ha aplegat en Canaleta és de primer nivell. Noms com Toni Puig, Karen Sanders, Antoni Gutierrez-rubí o Víctor Puig prometen ponències interessants i enriquidores pels qui heu de comunicar una ciutat o una destinació, en un entorn cada cop més competitiu. També podrem escolar gent de casa nostra, com el dircom de l’Ajuntament de Tarragona Gustavo Cuadrado, que parlarà de “El patrimoni com a motor d’innovació. La creació de la marca ciutat de Tarragona”. Un dia i mig per fer una aturada a l’Antiga Audiència, seu del Marca Ciutat Tarragona, per veure que s’està fent i que es pot fer en el món del citymarketing.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s