Violan-Aira, un gran parella per a la tercera ComLoc 2.0 Altafulla

Miquel Àngel Violan i Toni Aira

Aquesta setmana s’han donat a conèixer els dos ponents principals de la 3a Jornada de Comunicació Local 2.0, que se celebrarà el proper dissabte 18 d’octubre i tindrà com a títol “Quan arriba la crisi”. Seran Miquel Àngel Violan i Toni Aira. Es tracta de dos perfils molt diferents, procedents de generacions també diverses. Tots dos llicenciats en periodisme, però la seva carrera els ha portat per camins ben diferents. Podeu consultar les seves biografies en aquest post al blog de la jornada.

La ComLoc 2.0 Altafulla es consolida any rera any, amb noms de primer nivell d’aquest àmbit i cobreix un buit a la demarcació tarragonina de seminaris dedicats a la comunicació i les xarxes socials. Aquest any abordarà les crisis a les administracions locals des de diferents punts de vista. Violan és expert en comunicació de crisi i imparteix formació en aquest àmbit en diferents centres. Aira és expert en comunicació política i està molt atent a les xarxes i en les seves col·laboracions en premsa hem pogut llegir anàlisis de situacions de crisi en el món 2.0.

Com encara resten uns quants mesos per la ComLocAltafulla 2014 podeu aprofitar per acostar-vos una mica més als dos ponents principals a través dels llibres que han escrit. Us recomanem El Mètode Guardiola: per què els líders amb sentit comú obtenen resultats descomunals (Planeta, 2010) de Miquel Àngel Violán, una obra que ja s’ha traduït a diversos idiomes; i Els spin doctors: com mouen els fils els assessors dels líders polítics (Columna, 2009), de Toni Aira, un llibre que ja ha esdevingut un clàssic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s