Preparem les eleccions municipals?

Salvat Comunicació

Acabem de votar per escollir els nostres diputats al Parlament Europeu i ara ja tenim les properes eleccions a la vista. Queda només un any per a les properes eleccions municipals. Estem en una època de campanya permanent i totes les accions de govern i d’oposició estan encaminades d’una o altra manera als següents comicis, però amb aquests dotze mesos de coll és un bon moment per prémer l’accelerador i afrontar amb garanties la propera contesa electoral, la més propera a la ciutadania.

Voleu guanyar les eleccions? Aconseguir una anhelada majoria absoluta? Convertir-vos en la força decisiva per formar govern? Aspireu a obtenir per primer cop al ple municipal? Un d’aquests pot ser el vostre objectiu el maig de 2015. Sigui quin sigui, heu de ser conscients de quina és la vostra oferta electoral a la ciutadania i quina estratègia heu de traçar per assolir l’èxit electoral.

Si heu governat, caldrà “vendre” aquesta obra de govern i minimitzar l’impacte dels errors -que sempre n’hi ha-. Si esteu a l’oposició necessitareu convertir-vos en una alternativa de govern real i creïble i fer molt visibles els errors dels qui han manat fins ara. Teniu un candidat fort i carismàtic o, en canvi, té algunes limitacions i us convé més que llueixin altres persones del capdavant de la llista o la marca del vostre partit? En quines zones o barris del vostre municipi heu de centrar els vostres esforços? I sobretot, quin ha de ser el vostre missatge, la vostra proposta electoral?

Per aconseguir un èxit electoral cal molta planificació i treball intens i coordinat. Salvat Comunicació us pot ajudar  per assolir el vostre objectiu. Només cal que en asseguem i en parlem i comencem a treballar-hi. No espereu al darrer moment. Després de l’estiu tot es començarà a precipitar i si no s’han fet els deures, l’examen del maig serà més difícil d’aprovar, perquè els altres alumnes hi arribaran més preparats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s