Comencem un nou curs: millorem la comunicació

MegàfonS’ha acabat el mes d’agost i això és sinònim en el nostre país d’inici d’un nou curs, ja sigui escolar, polític o empresarial. Després del breack estiuenc (o almenys baixada d’intensitat), per davant queden mesos de molta feina. Comuniquem bé aquesta feina? En una societat com l’actual, en la majoria d’àmbits i sectors pot arribar a ser tan important realitzar una tasca com comunicar-la bé. I en aquesta sobreinformació que rebem cada dia, ja sigui per mitjans tradicionals com a través de les noves tecnologies, és necessari planificar i executar molt bé les accions comunicatives.

Les xarxes socials ofereixen moltes possibilitats per donar a conèixer la nostra marca, els nostres productes, la nostra activitat política, empresarial o social. Però no s’ha de deixar aquesta tasca a persones que no estan preparades o portar-la a terme de formair regular. No només desaprofitarem aquest capital de possibilitats sinó que ens podem trobar amb efectes contraproduents o fins i tot crisis amb efectes negatius gens desitjables. A més, les xarxes socials canvien de forma contínua -aquests dies n’hem vist exemples a Facebook–  i cada cop es requereix un nivell més alt d’especialització per garantir-ne l’efectivitat.

No podem centrar-nos només en les xarxes socials depenent de quins siguin els nostres públics. Hem de tenir-los molt ben definits per poder escollir bé l’estratègia a seguir i les accions a implementar. Els mitjans tradicionals poden ser molt efectius. Si tenim una part important del target d’avançada edat i amb poc accés a les noves tecnologies un butlletí o una revista ens serà de gran utilitat. I no descuidem el públic intern, massa sovint el gran oblidat i que també ens pot reportar efectes molt positius o molt negatius en la nostra organització i activitat. Ni tampoc els stakeholders.

Salvat Comunicació s’ofereix com un acompanyant en aquests processos de comunicació. T’ajudarem a comunicar, a engrescar, a seduir. I ho farem amb passió, perquè ens agrada. Ara, amb aquest nou curs que arrenca, és un bon moment per començar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s