La #ComLocAltafulla 2014 ja té programa i inscripcions obertes

Presentació Jornada ComLocLa 3a Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla ja està en marxa. Aquest dimarts 16 de setembre s’ha presentat al Col·legi de Periodistes de Tarragona i ja es poden fer les inscripcions. ”Quan arriba la crisi” és el títol de la jornada d’aquest any. Les crisis a les xarxes socials estan més d’actualitat que mai i en la #ComLoc2014 s’analitzaran, es debatran i es donaran eines i estratègies per avançar-se a aquestes incòmodes situacions i gestionar-les de la millor manera possible. La cita és el 18 d’octubre a l’Hotel Gran Claustre d’Altafulla.

El programa d’aquest any és d’un gran nivell, amb ponències de Miquel Àngel Violán i Toni Aira. Repetirà la Núria Escalona, ponent l’any passat , i que en aquesta edició ens oferirà una píndola sobre les novetats a les xarxes socials de cara aquest nou curs. Aquesta és una de les grans novetats del programa. I tindrem dues taules rodones molt interessats. Una primera amb tècnics de comunicació del sector públic i privat i on no faltarà un punt de vista acadèmic. I una segona amb dos polítics de llengua esmolada –un de Twitter i l’altre de Facebook- enfront  dos periodistes de llarga trajectòria, tot i la seva joventut. I moderats per Toni Aira.

Salvat Comunicació va participar en el naixement d’aquesta jornada, curiosament a partir d’una crisi a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Altafulla, i li tenim un afecte especial. Per això hem preparat aquest programa tan llaminer. Una de les grans novetats és que aquest cop serà en dissabte. Esperem que en no ser dia laborable -per la majoria- pugui venir més gent. I també estudiants, que entre setmana ho tenen difícil.  Les dues primeres edicions han tingut crítiques molt positives i això ens anima a organitzar una activitat com aquesta, que són massa escadusseres a les nostres comarques. I cal agrair finalment l’aposta que fa l’Ajuntament d’Altafulla, que ha donat continuïtat a jornada, i de tots els col·laboradors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s