Aquest dissabte hem parlat de crisis a les xarxes socials: la 3a #ComLocAltafulla

This slideshow requires JavaScript.

Després de tres edicions, podem dir que la Jornada de Comunicació Local 2.0 és ja un petit clàssic. L’Hotel Gran Claustre d’Altafulla va bullir d’intercanvi de coneixements durant el dissabte 18 d’octubre, com ho demostra la hiperactivitat de l’etiqueta de Twitter #ComLocAltafulla. Una quarantena i escaig de persones van participar en aquesta jornada que va abordar des de diferents punts de vista la gestió de les situacions de crisi a les xarxes socials i en què Salvat Comunicació va poder participar altre cop en l’organització, al costat de l’Ajuntament d’Atafulla i Altafulla Ràdio.

El programa era intens i va faltar temps per aprofundir encara més en les visions i experiències plantejades pels ponents. Les ponències principals, a càrrec de Miquel Àngel Violan i Toni Aira, es van complementar a la perfecció. La Núria Escalona ens va oferir unes pinzellades de les novetats més recents de les xarxes socials en l’estrenada “Píndola” i la primera de les taules rodones van aportar un intercanvi d’enfocaments sobre la gestió de crisis, en l’àmbit públic i el privat, en organitzacions amb llarga experiència a xarxes o més novelles…

El cofee-breack i el dinar van ser, com cada any, no només una estona de relaxació sinó un moment de networking i de desvirtualització de cares que només coneixíem a les xarxes. A la tarda, en un ambient més distès, dos polítics locals van explicar com han viscut crisis en primera persona patides a les xarxes socials i dos periodistes van fer una lectura des de l’altra banda. Un interessant intercanvi d’opinions.

L’equip organitzador de la #ComLocAltafulla ja està pensant en la quarta edició. Seran de molta ajuda les enquestes que gran part dels assistents van respondre i que ens donen pistes sobre les necessitats i demandes del públic de la jornada, que compta amb fidels que any rere any repeteixen i altres que ho proven i afirmen que tornaran. El que està clar és que al Camp de Tarragona es desenvolupen poques iniciatives d’aquest tipus i la demanda és evident. Algú s’hauria d’atrevir a organitzar-ne més. Tot això ens esperona a preparar una nova edició de la #ComLocAltafulla. D’aquí uns mesos en tindreu notícies.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s