Arriben ‘Els spins doctors’ a Catalunya Ràdio

Els spin doctorsEls qui ens agrada la comunicació política i saber com es mouen els fils a la cuina dels partits i candidats tenim a partir d’ara una cita setmanal a Els spin doctors. Es tracta d’un programa de gairebé una hora de durada que Catalunya Ràdio emet a través del seu portal d’Internet. Cada dilluns a les set del vespre pengen un nou programa. Aquest dilluns 27 d’octubre hem pogut escoltar ja el primer capítol, dedicat als speachwriters, els escriptors de discursos dels polítics.

Darrera de Els spin doctors trobem el trio Toni Aira – Francesc Canosa – Núria Escalona. Toni Aira ha aconseguit convertir-se en la referència al nostre país a l’hora de parlar d’aquests personatges que hi ha darrera dels nostres polítics a través de llibres, intervencions en mitjans i també al seu blog La Cortina de fum. Se’ns pot fer una mica estrany escoltar-lo fent de conductor de l’espai i no com a convidat o tertulià, un rol amb què l’identifiquem més. L’argot a què ens te acostumats no el deixa de banda i en el primer programa ja hem pogut sentir “malaltada” i “mite”.

Francesc Canosa aporta la vessant més històrica, literària. En el debut ens ha parlat de l’speachwriter de Lluís Companys, autor entre altres discursos del de l’octubre del 1934. A la Núria Escalona no la vam poder escoltar en aquest primer programa. Veurem si el seu paper serà només en els guions i la preparació o també estarà en els micròfons. Als controls trobem en Sergi Cutillas. Els convidats del primer programa van ser Albert Sáez i Jordi Mercader. Una bona arrencada. Atents a les properes entregues.

Aquí teniu l’enllaç per escoltar Els spin doctors. També els podeu seguir a Facebook i Twitter.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s