El Baix Penedès ja té la seva ‘Guia d’ermites’

portada guia ermitesEl mandat 2011-2015 al Consell Comarcal del Baix Penedès s’acaba amb l’edició d’un nou material per  potenciar el turisme a la comarca: la Guia d’ermites del Baix Penedès. L’enoturisme s’ha convertit en l’eix de la promoció turística per part de l’ens supralocal i l’edició de la Guia de Cellers del Baix Penedès ha estat la iniciativa més destacada i que, a més, ha tingut una gran acceptació entre visitants, turistes i els mateixos habitants de la comarca. Un segon pas va ser la Guia de productes típics i de qualitat, que recull una oferta interessantíssima que va des de l’oli i el formatge als calçots o la pastisseria, amb l’assessorament del col·lectiu Terra i Taula.

La Guia d’Ermites amplia l’oferta, centrant-se en un turisme interessat pel patrimoni cultural i per la natura i el senderisme. I no oblidem que moltes d’aquestes construccions es troben envoltades de vinya i cellers.  Moltes ermites són desconegudes, fins i tot pels habitants de la comarca. N’hi ha de públiques i de privades; romàniques i del segle XX, situades a dalt de la muntanya o arran de mar. Un total de divuit

En aquesta guia es dedica una fitxa a cada ermita, amb la seva geolocalització per poder trobar-la sense cap problema. Cada ermita és una raó per descobrir un nucli, una ruta o un paisatge. Salvat Comunicació hem col·laborat en totes aquestes tasques, com també la presència als mitjans de comunicació i les xarxes socials. I tot això amb en coordinació amb els agents públics i privats i en el marc d’EnoturismePenedès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s