L’atzar i la comunicació

Lo peu rac1

En comunicació existeix la casualitat? L’atzar et pot oferir una publicitat gratuïta, que en circumstàncies normals et podria costar uns quants centenars o milers d’euros? Podem buscar aquesta “casualitat” amb tècniques de publicity, per aconseguir que els mitjans de comunicació “parlin” de nosaltres. Hi ha tècniques, però sobretot cal ser imaginatius, creatius, originals, proactius, treballar amb els contactes que tinguem… i obtenir resultats. O no.

A vegades però es poden aconseguir uns “minuts de glòria” o alguna pàgina en un diari o revista sense buscar-ho. Aquest és el cas aquesta setmana de la Clínica podològica “Lo Peu aquesta setmana. Aquest centre mèdic de Torredembarra i la seva propietària, la Neus Moya, han estat  protagonistes del programa La segona hora de RAC-1, líder de la seva franja horària, que buscava en una de les seves seccions un especialista per tractar els problemes de salut que provoca l’ús excessiu de les xancletes.

I l’atzar va fer que en Xavier Pérez Ezquerdo escollís Lo Peu per fer la seva secció i la Neus Moya pogués sortir uns quants minuts pel programa de més audiència d’una a dues del migdia. I la Neus ho va aprofitar bé, acostumada com està als mitjans de comunicació per la seva faceta d’elaboradora de cupcakes -amb blog i llibre inclòs-. Va ser atzar la seva aparició a La segona hora? Potser no del tot. El nom de Lo Peu els va fer gràcia. Per tant, quan muntem un negoci o posem en marxa un projecte dediquem una bona estona -o diverses estones- a escollir el nom. El naming és important i aquest cas ho demostra. L’atzar te l’has de treballar.

Podeu escoltar el podcast de l’entrevista a Neus Moya Podcast RAC1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s