Torna el Marca Ciutat a Tarragona el mes d’octubre

marca ciutatTarragona va acollir el mes de juny de l’any passat el Marca Ciutat, el seminari de referència a Catalunya en marketing de ciutats o citymarketing. Enguany, el seminari es tornarà a celebrar a la capital tarragonina els propers 2 i 3 d’octubre, la que serà la seva sisena edició.  Durant dos dies, es reuniran a Tarragona, alguns dels màxim experts en comunicació, branding, turisme i marketing per a parlar de les noves tendències a l’hora de posicionar una ciutat o un territori.

Fa un any i escaig vam poder escoltar a la sala d’actes de l’Antiga Audiència de Tarragona ponents com Toni Puig, Rafa Laza, Albert Medran, Karen Sanders, Víctor Puig o Antoni Gutiérrez-Rubí. També gent més propera, com el dircom de l’Ajuntament de Tarragona Gustavo Cuadrado, parlant de la creació de la marca ciutat de Tarragona. Per aquesta nova edició del Marca Ciutat ja en coneixem part del programa, amb noms com José Antonio Donaire (Universitat de Girona), Manolis Tsaros (exdirector de desenvolupament turístic d’Atenes) o Paul Wagner (professor de marketing del Napa College). Reserveu agendes, que pinta molt bé.

Darrera del Marca Ciutat trobem en Pau Canaleta, impulsor de diferents iniciatives relacionades amb el món de la comunicació, com el Marca Enoturisme, el seminari de referència del turisme del vi, o el Marca Vi. A Canaleta el podem escoltar sovint en els mitjans de comunicació parlant de comunicació política i ha publica diversos llibres, algun de ben útil aquests dies als nostres ajuntaments com és el cas 100 días, una imagen. Si voleu fer la inscripció al Marca Ciutat només cal que entreu aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s