La IV Jornada de Comunicació Local 2.0 tractarà sobre Govern obert i transparència

jornada comloc altafulla

L’Hotel Gran Claustre acollirà el proper 17 d’octubre la quarta edició de la Jornada de Comunicació Local 2.0, que aquesta vegada està dedicada al Govern obert i la transparència, amb la participació de professors, tècnics i especialistes que debatran sobre les possibilitats d’augmentar la transparència a les administracions públiques i coneixerem experiències exitoses en aquest camp. Aquí teniu el programa d’aquest esdeveniment en què Salvat Comunicació participa en la seva organització.

Després del rècord de participació en la darrera edició, dedicada a la comunicació de crisi, la #ComLocAltafulla vol seguir consolidant-se com una jornada de referència al Camp de Tarragona sobre el món de la comunicació, mancada d’aquest tipus d’esdeveniments. La jornada està dirigida especialment a professionals de la comunicació, tècnics municipals, responsables polítics i estudiants.

Pel Gran Claustre passaran el 17 d’octubre noms com els de Sandra Lomas, Amparo Moreno, Agustí López, Karma Peiró o Gustavo Cuadrado. Perfils professionals molt diferents que enriquiran una jornada que ens ocuparà des de primera hora del matí fins a mitja hora d’una tarda de mitjan octubre en un indret tan especial com la Vila Closa d’Altafulla. Us animem a participar-hi, però sinó hi podeu assistir podreu seguir la jornada a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #ComLocAltafulla.

Programa de la 4a Jornada de Comunicació Local 2.0

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s