Alguns apunts de la 4a ComLocAltafulla

La Jornada de Comunicació Local 2.0 va celebrar el 17 d’octubre la seva quarta edició, amb la transparència i el govern obert com a tema de les ponències i taules rodones. La sensació que ens queda a l’organització -de la qual en forma part Salvat Comunicació– és que després de quatre edicions hem aconseguit consolidar un esdeveniment que va néixer d’una circumstància molt concreta de crisi a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Altafulla i l’hem transformat amb una cita que desperta un notable interès en els àmbits de les administracions públiques i la comunicació, però també entre altres organitzacions de caràcter privat.

El tema escollit en aquesta edició va resultar apassionant, gràcies sobretot a les intervencions dels ponents, que van generar un debat molt interessant amb el públic assistent i que va evidenciar que la durada de la jornada quedava curt per abordar tots els dubtes i matisos de la transparència a les administracions públiques. Un repàs a l’etiqueta #ComLocAltafulla a Twitter demostra aquesta intensitat de la jornada i el volum de reflexió i debat que hi va haver.

Aquesta ha estat la segona edició de la ComLocAltafulla celebrada en dissabte i la resposta del públic, tant amb la seva assistència com en l’enquesta que van omplir, demostra l’encert del canvi. També és el segon any que incloem el que hem anomenat la Píndola, en què un professional del màrqueting digital ens acosta les novetat i tendències del sector, i que ha estat molt ben valorada pels assistents. L’Hotel Gran Claustre i l’entorn van completar una gran jornada.

Cal agrair el suport als col·laboradors de la jornada i la seva voluntat de continuïtat l’any vinent. Per la nostra part, Ajuntament d’Altafulla, Altafulla Ràdio i Salvat Comunicació, ja pensem en la cinquena edició, que esperem que sigui millor que la que acabem de celebrar. Us deixem un post amb el ressò de la ComLocAltafulla que han fet els mitjans de comunicació i altres espais a la xarxa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s