Tastets d’història, nou programa d’Ona la Torre

46198Ona la Torre comptarà des del 4 d’abril amb un nou programa a la seva graella, concretament els dilluns de nou a deu del vespre. Tastets d’història és un espai conduït per l’arxiver i historiador Joaquim Nolla i el periodista Jordi Salvat que té com a objectiu programa la divulgació històrica amb els autors de les publicacions que hi ha a Torredembarra. Es vol crear un espai amè, de difusió i debat al voltant de la historia i el patrimoni de la Torre. S’estima els que es coneix i per això cal incentivar el coneixement de l’espai territorial on habitem.

El repte de Tastets d’història és, doncs, parlar d’història durant una hora i que el que s’expliqui interessi a l’audiència i la manera com s’expliqui impedir que els oients canviïn d’emissora o apaguin la ràdio. Per això, a més de l’entrevista central a un autor, s’aniran succeint diverses seccions que esponjaran la conversa. A més, els oients podran participar en un concurs setmanal i guanyar diferents premis. Un programa que vol trobar el seu espai en un mitjà públic com és Ona la Torre.

El Patronat Antoni Roig i l’ensenyament a Torredembarra seran els protagonistes del primer programa, amb en Gabriel Comes com a convidat. La II República, l’Hospital Pere Badia, l’Estació de Ferrocarril o la parella Ramon Casas i Pere Romeu seran els primers temes tractats, però hi ha una planificació de continguts fins el mes de juny, el final de temporada. Hi ha la possibilitat que la tardor el programa continuï.

Tastets d’història disposa ja d’una pàgina de Facebook on s’aniran avançant els continguts dels programes, penjant materials complementaris i compartint els podcasts dels programes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s