Menció de qualitat al millor programa de ràdio local al ‘Tastets d’història’ d’Ona la Torre

18 Premis Radio Associacio-196.jpgTastets d’història és un programa de divulgació històrica que s’emet a Ona la Torre de des fa dos anys. El passat 23 d’abril va començar la tercera temporada amb un programa especial a l’exterior, a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, dins la programació especial de Sant Jordi de l’emissora de Torredembarra. La nova temporada s’allargarà fins a l’inici de l’estiu. Tastets d’història està codirigit i copresentat per l’historiador Joaquim Nolla i el periodista Jordi Salvat.

El passat 3 de maig va ser un dia important per aquest espai, ja que els seus impulsors, acompanyats de la coordinadora d’Ona la Torre, Raquel Martínez, van recollir la Menció de qualitat al millor programa de ràdio local dels Premis Ràdio Associació de Catalunya. També va rebre una menció el programa d’alpinisme El pont de Mahoma, de Tarragona Ràdio, mentre que el premi se’l va emportar Ràdio Badalona, amb l’Especial programa 1000 del Badalona Mati. En la categoria s’hi havia presentat més de quaranta candidatures.

18 Premis Radio Associacio-354La distinció al Tastets d’història és el reconeixement a un programa fet amb pocs mitjans però amb la màxima professionalitat amb un objectiu principal: apropar el coneixement de la historia (en general i fets en particular) del passat de la vila a la ciutadania i revaloritzar els elements patrimonials més rellevants del municipi. Una missió necessària d’emissores com Ona la Torre és emetre programes com Tastets d’història. El premi ho demostra.

En aquests enllaç podreu accedir a tots els podcasts del programa, dels quals ja se n’han emès 23 durant aquestes dues primeres temporades. També us convidem a seguir la pàgina de Facebook, amb informació actualitzada sobre els continguts de l’espai.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s