Reconeixement en els VII Premis de Comunicació Tarragona 2019

Aquest passat divendres vaig ser un dels reconeguts en els VII Premis de Comunicació Tarragona 2019, organitzats pel Diari La República Checa i que es van lliurar en una Gala solidària al Teatret del Serrallo. Va ser una cerimònia d’una hora i mitja que va combinar els parlaments dels premiats i les autoritats amb espectacles musicals i els shows del presentador, l’Òliver Márquez. Concretament he obtingut el Premi 2.0 i vaig compartir guardó amb altres professionals de gran prestigi, com el president de Mediapro, Jaume Roures (Premi Internacional); el cap de premsa de Parlament de Catalunya, Josep Escudé (Premi Nacional) ; la periodista de TV3 Núria Solé (Periodisme DO) o el periodista de TAC12 TV Jordi Murtró (Premi Revelació), entre altres.També es va fer un sentit reconeixement al polifacètic periodista torrenc -i tarragoní d’adopció- Xavier Zaragoza, que va morir fa poques setmanes amb només 34 anys.

Un premi com aquest sempre és un motiu d’orgull i de satisfacció, perquè és un reconeixement a una feina feta durant els darrers anys, concretament en un àmbit com és el 2.0, el de les xarxes socials, tan a nivell personal com empresarial. Per una banda, des dels primers temps de Facebook, Twitter o Instagram hi mantinc un perfil personal, que intento gestionar d’una manera que aporti un cert valor als meus “amics” i seguidors. Però, per l’altra, presto els meus serveis professionals a institucions, personalitats i empreses pel que fa a la seva presència en les xarxes socials.

Per això, a més d’agrair el premi al jurat presidit per Patrícia Anton i en Ricard Checa, alma mater d’aquests guardons, comparteixo el reconeixement amb els que em seguiu a les xarxes socials i als qui heu confiat professionalment en mi. I recordeu, com vaig dir en el parlament que vaig fer, de no deixar-vos enlluernar amb les possibilitats de la comunicació 2.0 i continuar amb la comunicació 1.0. Parleu cara a cara amb els vostres amics, coneguts i saludats, feu-hi cafès, xerreu, llegiu diaris, consumiu ràdio, TV i llibres. No tot a la vida són posts, tuits i menys encara“postureig”.

AQUÍ podeu veure totes les imatges de la gala

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s