Neix un nou mitjà a Torredembarra i el Baix Gaià: Torredembarra Actualitat

Aquest mes de novembre apareix un nou mitjà de comunicació a Torredembarra i el Baix Gaià. Es tracta de Torredembarra Actualitat, que ha estat mesos gestant-se. Aquest periòdic gratuït pareixerà cada mes en paper i amb un portal digital que, a més d’aquests continguts, n’oferirà de complementaris, incloent audiovisuals. En la visió, missió i valors queda molt definit com serà aquest nou mitjà.

MISSIÓ

Convertir-se en un referent per als veïns i les veïnes de Torredembarra i la comarca del Baix Gaià a l’hora d’informar-se, des de la qualitat, la independència i la participació dels lectors.

VISIÓ

Aposta per la comunicació local des de la qualitat en els continguts, elaborada per professionals del periodisme i la comunicació, amb la innovació constant en els gèneres i els canals.

VALORS

Excel·lència en els continguts.

Innovació.

Compromís amb la independència i la llibertat d’expressió.

Potenciar el sentiment de pertinença a una comunitat, entre els veïns i les veïnes del municipi.

Compromís social amb les persones i el territori.

Foment de la participació dels lectors i les lectores.

El món de la comunicació ha experimentat canvis molt significatius les darreres dècades i els productes informatius i periodístics s’han d’adaptar molt bé al seu àmbit territorial i temàtic. Torredembarra Actualitat ve a cobrir un nínxol de mercat que creiem que no ho està. I ho farem reivindicant el periodisme, el de sempre, el que no ha mort ni morirà mai. Volem combinar els diferents gèneres periodístics i aprofitar els diferents canals per oferir la millor informació.  I implicar els lectors, creant comunitat a través de la possibilitat de subscriure’s-hi per només 60 euros a l’any.

Al capdavant hi ha dos periodistes: l’Albert Jansà i jo mateix. I això s’ha de posar en valor. En altres professions no passa, però en el periodisme hi ha molt intrusisme. Us imagineu que us operi algú que no té el títol de medicina o us defensi en un juici algú que no sigui advocat? Doncs els productes informatius haurien d’estar elaborats per periodistes.

Us convidem, doncs, a llegir i gaudir del Torredembarra Actualitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s