Moments difícils i apassionants per al ‘Torredembarra Actualitat’

Quan prepares un projecte empresarial, intentes calcular diferents escenaris per poder assegurar la seva viabilitat econòmica. Imagines tot tipus de situacions per intentar que no se t’escapi cap variable, però la realitat és tossuda. Molt tossuda. I el que estem vivint amb el coronavirus ens ho demostra. El COVID-19 ha frenat de cop i de forma inesperada l’activitat econòmica de tot el món i Torredembarra i el Baix Gaià no en són una excepció.

El Torredembarra Actualitat és un projecte jove. Molt jove. Fa escassos quatre mesos que vam publicar el primer número i hem complert puntualment en la publicació dels següents. El cinquè, just abans de la declaració de l’estat d’alarma. Aquesta crisi sanitària i econòmica sense precedents ens ha agafat molt aviat i ens ha obligat a reaccionar i repensar en com serà el nostre futur més immediat.

Aquests darrers dies heu pogut notar que hem potenciat els continguts a la nostra versió digital TDBactualitat.cat, amb la majoria de continguts dedicats al COVID-19 des de la informació més directa sobre l’epidèmia a la seva influència en diversos àmbits, així com consell per passar millor el confinament. En dies de confinament als nostres domicilis, el consum de la premsa digital se’ns dubte augmenta i de l’equip del Torredembarra Actualitat volem oferir-vos aquesta finestra oberta al que passa a Torredembarra i el Baix Gaià, sempre seguint la nostra visió, missió i valors.

La informació és un bé de primera necessitat en una societat democràtica com la que vol ser la nostra i les conseqüències econòmiques de la lluita per reduir el contagi del COVID-19 pot tenir danys col·laterals irreparables en el sector de la comunicació, que travessa des de fa anys una època molt complicada. Per això ens vam unir fa uns dies a l’editorial de l’Associació de Mitjans de Comunicació (AMIC), amb un títol ben eloqüent i que ens hi sentim identificats: La premsa de proximitat, un bé essencial en risc.

El nostre projecte vol seguir endavant, però només ho podrà fer amb el suport de les administracions públiques, de forma directa i indirecta, garantint que no es malmetin sectors econòmics tan sensibles i principals a Torredembarra i el Baix Gaià com el turístic i el comercial. Però també reclamem el suport dels lectors i lectores, que sou la raó de ser del Torredembarra Actualitat. Ens podeu donar suport fent-vos subscriptors/es. El compromís nostre és que quan sortim d’aquesta crisi intentarem que encara us sentireu més implicats en el projecte.  Aquest mes d’abril volem tornar a ser al carrer. No sabem encara si hi serem ni com hi serem, però si que us demanem que us quedeu a casa i només sortiu el mínim imprescindible per cobrir les necessitats bàsiques.

Si sortim, segur que ens trobareu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s