Els de Comunicacions Locals 2020 hem publicat un conte

La mateixa nit que es va reunir el jurat del I Premi de Narrativa Curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat el novembre passat ja vaig visualitzar un llibre. Un llibre curt, però que podria fer les delícies del més petits de la casa. I és que el relat finalista, La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer, de Gibert d’Artze, era un conte infantil ambientat a la Torre i que només calia il·lustrar-ho perquè nens i nenes el poguessin gaudir. I teníem aquesta persona: el nostre ninotaire que cada mes ens interpreta la realitat a l’Olla Barrejada, que al mateix temps és un gran il·lustrador, en Víctor Centelles. També teníem clar que hi havíem d’incloure el relat guanyador, Tens carta, de la Raquel Martínez, una narració més curta, més adulta, però molt mereixedora de la decisió del jurat.

Ens vam posar a la feina i aquest dissabte, 10 d’abril, ens han arribat els 250 exemplars que hem editat. Alguns dels lectors i lectores del Torredembarra Actualitat ja l’han reservat i també escoles i alguna empresa del municipi han donat suport al projecte reservant exemplars. A la Llibreria Miquel ja podeu anar a comprar La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer per 12 euros. Un 10% de les vendes tindran una vessant solidària: aniran a parar a Càritas Torredembarra.

El llibre el presentarem als jardins de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra aquest dissabte, 17 d’abril, a partir de les 12:00 hores. Autor i il·lustradors estaran presents a la presentació, junt amb el director de ComLoc Edicions, Jordi Salvat, i el gerent de Comunicacions Locals 2020, Albert Jansà.  Per assistir a l’acte cal reservar plaça al correu electrònic redaccio@TDBActualitat.cat o trucant al 649 061 984. Les places estan limitades. La seva realització està condicionada a les restriccions que pugui decretar la Generalitat a causa de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.

Aquest és el primer llibre que publiquem des de ComLoc Edicions i no serà l’últim. Cada mes traiem al carrer un periòdic de qualitat, fet per periodistes, i mantenim www.TDBactualitat.cat, una web amb informació diària, però volem anar més enllà, complementant la informació i l’opinió contrastada amb altres productes culturals com és La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer. I ja us poden preparar pel II Premi de Narrativa Curta Far de la Torre-Torredembarra. Hi haurà novetats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s