Els dos anys del ‘Torredembarra Actualitat’ 

Aquest passat mes de novembre el Torredembarra Actualitat ha complert els seus primers anys d’existència. Ha estat el primer cop que publiquem un número amb 32 pàgines, gràcies al suport que tenim dels nostres anunciants, que confien cada cop més en aquest mitjà de comunicació local, però amb un compromís inequívoc amb el periodisme de qualitat. Vam poder dedicar diverses pàgines a aquest segon aniversari, explicant el projecte des de diferents punts de vista. 

Un va ser aquesta entrevista que en Carles Marquès ens va fer a l’Albert Jansà i a mi mateix per parlar del Torredembarra Actualitat i d’aquests primers dos anys. Aquí la podeu veure en el nostre canal de Youtube. 

També vam dedicar una pàgina a explicar que el Torredembarra Actualitat va molt més enllà d’un periòdic mensual gratuït, una web informativa i un canal de Youtube amb continguts audiovsuals. També com ComLoc Edicions, que ha publicat el primer llibre, La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer, i aquest 2022 tenim més projectes. Som el podcast La Jungla de la Torre, que des del mes de juliol sortim el dia 15 de cada mes. O un premi literari. Enguany hem dividit el Premi Far de la Torre-Torredembarra Actualitat en dues categories: adulta i infantil. 

Estem molt satisfets que una idea que la primavera de 2019 vam tenir amb l’Albert Jansà s’hagi convertit en el mitjà de referència del Baix Gaià, superant una pandèmia que ha afectat molt el sector de la comunicació. Estem molt contents de comptar amb un equip tan ampli de col·laboradors que número rere número ens donen visions molt diferents de Torredembarra i el Baix Gaià, des de punts de vista molt diferents. 

Deixeu-me parlar d’un punt negatiu i que ens genera una certa decepció. Costa molt que els lectors i lectores es subscriguin al Torredembarra Actualitat. La quota són només 60 euros a l’any -5 euros al mes- i hi ha una sèrie d’avantatges, com accedir als continguts, rebre el periòdic en paper a casa meva cada mes, participar en sortejos i obtenir regals o participat en actes exclusius (és veritat que aquest darrer punt la pandèmia ha impedir desplegar-lo), però sobretot formar part d’un projecte periodístic. Us animeu a fer-vos subscriptors/es? En uns minuts ho podeu fer AQUÍ

Nosaltres seguirem endavant amb aquest projecte que ens il·lusiona i ens motiva. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s