I van tres anys del Torredembarra Actualitat!

Aquest mes de novembre el Torredembarra Actualitat celebra el seu tercer aniversari. Han estat 37 números en paper mensuals i una web actualitzada diàriament, però també continguts audiovisuals, una petita editorial –ComLoc Edicions– o un podcast –La Jungla de la Torre-. Aquest divendres, 18 de novembre, ho celebrarem amb una petita festa al bar musical NO SE, un local emblemàtic de la Torre que l’any vinent complirà quaranta anys com un referent de l’oci nocturn del Baix Gaià.

En el transcurs de la festa, lliurarem el III Premi de narrativa curta Far de la Torre – Torredembarra Actualitat. Oriol Solà en categoria adulta i Rosalia Ciuró en categoria infantil han estat els guanyadors. Aquest premi literari es va consolidant any rere any, amb una clara vocació de continuïtat i anar creixent en el futur.

Ja s’està repartint el número 37 del Torredembarra Actualitat, que inclou una entrevista a l’Antoni Batista, mestre de periodistes, escriptor i també músic. La versió completa la podeu veure al nostre canal de Youtube. Com en cada número, incloem tota mena de continguts informatius, d’anàlisi i d’opinió. I és que tenim clar que premsa local pot ser sinònim de periodisme de qualitat. I volem seguir rebent inputs dels nostres subscriptors/es i el mes de desembre farem una trobada amb ells, com hem fet des de l’any 2020, perquè aquesta comunitat de ciutadans i ciutadanes ben informats ha de continuar creixent.

El projecte del Torredembarra Actualitat segueix endavant amb més força que mai i en els propers mesos tindreu notícies de com seguirà evolucionant. Tres anys és molt de temps en el sector de la comunicació i més amb una pandèmia com la que hem viscut amb la Covid-19 i que l’hem superat. Un altre motiu de celebració!  

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s