Qui sóc?

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Actualment em dedico com a freelance a la consultoria de comunicació i xarxes socials, tant a empreses, institucions com partits polítics. Coordino l’edició Camp de Tarragona del Diari ARA i col·laboro amb altres mitjans de comunicació, com el Viu a fons i Tarragona empresarial. També he engegat un projecte periodístic propi: Torredembarra Actualitat. Considero que estic en una constant formació i que no he perdut la curiositat per conèixer noves eines i històries i explicar-les a través del periodisme i la comunicació, les meves passions des de fa molts anys.

Vaig néixer l’any 1977 a Torredembarra (Tarragona). Sóc llicenciat en Periodisme (2001), Màster en Comunicació política i electoral (2003) i Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional (2012) , ambdós per la Universitat Autònoma de Barcelona. He treballat en premsa escrita, ràdio, TV, internet i també en comunicació corporativa i premsa en administracions públiques. Els meus inicis professionals vam ser a la secció d’Esports del diari El Punt de Tarragona del 1996 al 2001 i, després de ser redactor als canals d’Esports i Motor de Wanadoo, em vaig incorporar al setmanari Més Tarragona l’any 2002. El març del 2004 el Més Tarragona es va convertir en un diari gratuït i vaig participar en la seva fundació. Des del setembre de 2005 fins el juliol de 2007 en vaig ser director, fins que em vaig incorporar al diari Aquí com a cap d’edició.

El mes de març de 2008 vaig fer el pas a la comunicació corporativa, com a cap de Comunicació i Premsa al Consell Comarcal de l’Alt Camp, on vaig estar més de tres anys, fins que vaig acceptar l’oferta de l’Ajuntament de Reus. Fins el gener de 2012 vaig formar part de la Direcció de Comunicació Corporativa del consistori reusenc com a cap de comunicació i coordinador del Gabinet de Comunicació Corporativa. Des de llavors em dedico a la consultoria de comunicació a través de Salvat Comunicació. He coordinat la comunicació de campanyes electorals, com la de Pau Ricomà (ERC) a l’alcaldia de Tarragona (2014-2015) o les d’Unió Democràtica de Catalunya al Parlament de Catalunya i el Congrés de Diputats a la circumscripció de Tarragona (2015). També la campanya a la reelecció com a degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona de Manuel Albiac.

També col·laboro a Ona la Torre (107.0 FM) des de la seva creació l’any 2007, en espais com la tertúlia política dels dijous. També participo a les tertúlies polítiques d’Onda Cero Tarragona i Calafell Ràdio. He col·laborat en altres mitjans com el VIU a fons i el Notícies TGN i actualment al Tarragona Empresarial. He dirigit entre els anys 2004 i 2012 des de febrer de 2004 el Bulletí de la Federació Catalana d’Escacs. He escrit Alejandro Fernández Anatomia d’una passió Pensaments diversos. Quinze anys observant la política de Torredembarra, tots dos títols publicats l’any 2011. També he publicat Els primers 25 anys del Club d’Escacs Torredembarra (2006) i Escacs vora la mar. Vint anys de l’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra (2018), ambdós amb Gabriel Comes.

He obtingut una Menció de qualitat al Millor programa de ràdio local en el Premis Ràdio Associació de Catalunya 2018 per Tastets d’història, programa que codirigeixo i copresento amb Joaquim Nolla a Ona la Torre; el Premi 2.0 dins dels Premis de Comunicació Tarragona (2019) i el Premi de Periodisme Cambra de Comerç de Reus amb l’article Quan les empreses familiars superen la tercera generació publicat a l’Ara Camp de Tarragona.

Des del març de 2006 disposo d’un blog personal: Salvatblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s