Ja tenim programa de la sisena #ComLocAltafulla

Ha quedat definit el programa de la sisena edició de la Jornada de Comunicació Local 2.0, que se celebrarà per segon any consecutiu a l’Altafulla Mar Hotel. Enguany la jornada de referència en comunicació del Baix Gaià està prevista el dissabte 7 d’octubre, amb el títol “Cap a un govern digital” i abordarà processos de digitalització a les administracións públiques.

El director director general de OgilvyOne a Barcelona, Jordi Urbea, serà l’encarregat de la ponència inicial. Després del cofee-breack podrem assistir a la segona ponència, a càrrec d’Eduard Gil, professor UOC – Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya. Anna Mata i Marc Queralt, socis fundadors de DeMomentSomTres, seran els encarregats de la píndola, parlant-nos de les darreres tendències en màrqueting digital.

Les dues taules rodones seran molt potents. La primera analitzarà experiències de digitalització en administracions públiques, amb Francesc Caralt, Cap del Departament de Tecnologia i Manteniment del Consell Comarcal del Baix Penedès; Vanesa Vilaseca, tècnica TIC de Ajuntament de Cunit; Jesús Redón Diez-Canseco, cap de secció de Sistemes d’Informació de l’Ajuntament de Salou  i Marc Queralt, soci fundador de DeMomentSomTres, Màrqueting Digital. Moderarà Patrícia Fernández, cap de comunicació de la Diputació de Tarragona

I la segona reflexionarà sobre oportunitats i perills de la digitalització, amb Ricard Faura, tecnoantropòleg, cap del Servei de Societat de Coneixement, a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació; Jordi Ferré, expert en tecnologia de l’esport, URV; Óscar Hellín, coordinador del Servei de Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions de l’Ajuntament de Reus i Pep Budí, cap de Noves Tecnologies de Ajuntament de Cambrils Moderarà Albert Jansà, cap de comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla.

Un programa molt complet per a la sisena edició d’un esdeveniment comunicatiu totalment consolidat.

Deixa un comentari